VTOI-NVTK Academie

Docent: Monika Milz

Monika Milz is boardroom consultant en partner bij Governance Support. Naast algemene governancevraagstukken richt zij zich in het bijzonder op de werkgeverstaken van de RvC en managementdevelopment in de top in uiteenlopende sectoren, waaronder de corporatiesector. Zij vervult daarnaast diverse toezichtfuncties. Zij is onder meer commissaris bij De Volksbank (vm. SNS REAAL) en was toezichthouder bij UvA/Hogeschool van Amsterdam. Monika heeft brede ervaring opgedaan in haar carrière bij ABN AMRO en Rabobank, waar zij topfuncties bekleedde op commercieel gebied en op het terrein van human resources.

2 opleidingen gevonden

Werkgeverstaken van de raad van toezicht

  • 1 dag

Deze opleiding wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTW Academie (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit de drie maatschappelijke sectoren kunnen zich hiervoor aanmelden. Eén van de belangrijkste taken van de raad van toezicht is ervoor te zorgen dat geschikte bestuurders aan het Lees verder »

Leergang voor de voorzitter

  • 3 dagen

Deze opleiding wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTW Academie (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit de drie maatschappelijke sectoren kunnen zich hiervoor aanmelden. De voorzitter is cruciaal voor het functioneren van de raad van toezicht. Hij/zij heeft een speciale verantwoordelijkheid voor het Lees verder »