VTOI-NVTK Academie

Het belang van goede informatievoorziening voor u als toezichthouder

Het op orde hebben van de informatievoorziening is een van de elementen voor Good Governance. Met een goede informatievoorziening kan namelijk de juiste strategische koers worden bepaald en kan de (lange termijn) continuïteit van de organisatie gewaarborgd worden. Zo is en blijft uw organisatie van waarde voor de maatschappij en de economie. Zeker in deze tijden van crisis heeft u als toezichthouder een belangrijk takenpakket, en informatievoorziening is hierin onmisbaar

Weet u echt als toezichthouder uw toezichtstaken in te vullen, waarbij de informatievoorziening optimaal wordt vormgegeven naar de laatste inzichten? De opleiding ‘Informatievoorziening voor goed toezichthouden’ geeft waardevolle informatie inzake uw toezichtstaken en een gedegen raamwerk en verdere aandacht voor inrichting van de Informatievoorziening. Van een opzet tot diverse tools, van crisiscommunicatie tot de ‘Good Governance Radar’. Daarnaast kunt u ook eigen casuïstiek inbrengen.

Op donderdag 24 november staat de eerstvolgende editie van deze opleiding gepland. Lees hier meer  over deze opleiding en hier kunt u zich eveneens aanmelden.