VTOI-NVTK Academie

Opleidingsaanbod najaar 2020

Klik op de foto om de flyer te downloaden

Dit najaar biedt de VTOI-NVTK Academie u als toezichthouder opnieuw een divers en actueel opleidingsaanbod. In de flyer (te opnemen via de foto hiernaast) treft u het overzicht aan van onze opleidingen die dit najaar geprogrammeerd staan. Door in de pdf op de titel van de opleiding te klikken, komt u direct op de betreffende websitepagina van de VTOI-NVTK Academie waar u meer informatie kunt vinden over het programma en data en waar u zich kunt aanmelden.

Na een bijzonder voorjaar, waarin live bijeenkomsten niet mogelijk waren en diverse opleidingsdagen online zijn uitgevoerd, gaan we dit najaar weer over tot fysieke bijeenkomsten, waarin uitwisseling van kennis, ervaringen en nieuwe perspectieven worden gecombineerd. Er is voldoende ruimte voor inbreng van eigen casussen, vragen en onderlinge dialogen. Uiteraard houden we tijdens de bijeenkomsten rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM (waaronder de 1,5 meter afstand) en zijn er heldere afspraken gemaakt met de locatie.

Nieuw in het aanbod zijn ééndaagse programma’s ‘Informatievoorziening voor goed toezichthouden’ en ‘Toezien op het verandervermogen’, die, zeker in deze tijd, mooie handvatten en inzichten geven voor uw rol als toezichthouder in de veranderende samenleving.

 Wij verwelkomen u de komende maanden graag bij onze opleidingen. 

NOTE: Vanwege de veranderende corona omstandigheden kan het opleidingsprogramma aan veranderingen onderhevig zijn en kunnen extra edities worden bijgepland of data worden verschoven. Kijk voor de meest actuele data op onze website. Is een editie naar keuze vol, maar wilt u de opleiding wel graag volgen? Neem dan contact met ons op. We plaatsen u dan op de wachtlijst en houden u graag op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

 

Avicenna Academie voor Leiderschap  |  Regiepartner VTOI-NVTK Academie
Postbus 292  |  7400 AG Deventer  | Telefoon 0570 – 76 00 06  |  opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl
Vestiging Deventer: Stromarkt 8 7411 PJ Deventer  |  Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19 3811 HE Amersfoort

 

Certificeringen

© 2021 VTOI-NVTK / Avicienna | Siteontwerp: VIA Design | Technische realisatie: Sieronline