VTOI-NVTK Academie

Opleidingsaanbod najaar 2021 beschikbaar

Dit najaar biedt de VTOI-NVTK Academie u als toezichthouder opnieuw een actueel en uitdagend opleidingsaanbod, waarin fundamentele thema’s niet ontbreken. Bekijk het volledige aanbod in onze brochure. Meer informatie over de inhoudelijke programma’s, data en mogelijke alternatieven is terug te vinden op onze website. Daar kunt u zich eveneens aanmelden. Klik in de brochure op de opleiding van uw keuze voor een directe link.

Nieuw: online college Kracht en Tegenkracht
In het kader van opleidingen voor de boardroom heeft de VTOI-NVTK Academie inmiddels een aantal online colleges ontwikkeld. Recent is het online college ‘Kracht en Tegenkracht’ opgenomen, in samenwerking met dr. Marilieke Engbers. Basis is het door haar geschreven rapport over dit onderwerp. Tijdens het college gaat zij in dialoog met prof. dr. Ernst Kuipers (bestuursvoorzitter MC Erasmus) en Hedy van den Berk (bestuurder woningcorporatie Havensteder) over kracht en tegenkracht én paradigmaverkleving in de bestuurskamer. Hoe herkent u een verkleefde bestuurder? En hoe voert u het gesprek over functioneren? De casus Havensteder vormt de basis van dit boeiende gesprek, dat onder leiding staat van Maarten Bouwhuis (o.a. presentatie BNR). U kunt het college hier eenvoudig aanschaffen (€125,-), en bekijken waar en wanneer het u past.

Opleiden in corona-tijd
Na een lange periode van online ontmoetingen merken we dat de behoefte aan live gesprekken en face-to-face kennisuitwisseling en professionalisering groot is. Hoewel online vergaderingen en bijeenkomsten met de hedendaagse techniek een prima alternatief zijn, is het in veel gevallen ook prettig om daadwerkelijk live met elkaar van gedachten te wisselen. We hopen dat dit najaar weer te kunnen en te mogen realiseren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de maatregelen die het RIVM en de overheid op dat moment hanteren. We zien u dit najaar graag tijdens één van onze opleidingen.

Heeft u vragen over ons programma? Neem dan contact met ons op via opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl, of bel naar 0570 – 76 00 06.

Klik op de brochure om het volledige programma te downloaden.

Avicenna Academie voor Leiderschap  |  Regiepartner VTOI-NVTK Academie
Postbus 292  |  7400 AG Deventer  | Telefoon 0570 – 76 00 06  |  opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl
Vestiging Deventer: Stromarkt 8 7411 PJ Deventer  |  Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19 3811 HE Amersfoort

 

Certificeringen

© 2021 VTOI-NVTK / Avicienna | Siteontwerp: VIA Design | Technische realisatie: Sieronline