VTOI-NVTK Academie

Oproep meeloopperiode voor talentenprogramma

Graag vragen we uw aandacht voor het volgende. De VTOI-NVTK Academie biedt het waardevolle driedaags programma waarbij zeer gemotiveerde talenten (met hoog niveau) deelnemen met de intentie om in de nabije toekomst de rol van toezichthouder te bekleden in onderwijs en/of kinderopvang. Het doel is om een grotere diversiteit binnen de raden van toezicht te stimuleren. Onderdeel van dit programma is dat de deelnemers een meeloopperiode aangeboden krijgen bij een raad van toezicht.

Onze vraag aan u
We vragen u om een meeloopperiode binnen uw raad van toezicht beschikbaar te stellen voor een deelnemer van dit programma.

De bedoeling is dat men per 1 december 2018 met elkaar verbonden wordt voor een periode van minimaal zes maanden. In onderling overleg is dit te verlengen of is de startdatum te verschuiven. De deelnemer gaat meerdere rvt-vergaderingen bijwonen en ontvangt een opdracht gedurende de meeloopperiode.

Wat biedt dit uw raad van toezicht?

  • Een frisse kijk vanuit een ander perspectief;
  • Externe observaties en bevindingen op uw raad van toezicht;
  • Een meerwaarde om de opgedane observaties van de deelnemer tot u te nemen;
  • De kans om een bijdrage te leveren aan de verbetering van het diversiteitsgehalte binnen raden van toezicht.

Hoe meld u zich aan en meer informatie
Stuur dan een e-mail naar opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl of bel naar 0570 7600006. We ontvangen geïnteresseerde reacties graag uiterlijk 1 november 2018. Na deze datum hoort u meer over het vervolg.

Wilt u meer informatie over het gehele programma, klikt u dan hier.

We hopen dat u de mening met ons deelt dat dit een belangrijke doelgroep is en kijken uit naar uw reactie. Waarvoor alvast hartelijk dank!