VTOI-NVTK Academie

Online Colleges

Opleidingen die u overal en altijd kunt bekijken!

Naast de fysieke opleidingen, biedt de VTOI-NVTK Academie u (samen met de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen) diverse online colleges aan. Dit zijn compacte programma’ s rondom thematieken die er spelen in de sector van onderwijs en kinderopvang, maar ook op het gebied van toezichthouden in het algemeen. Ze bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen. Deze online colleges zijn vormgegeven door de docenten die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTOI-NVTK academie.

Na afronding van het online college bent u in de gelegenheid een certificaat van deelname te downloaden. Het is een grote meerwaarde dat u op uw eigen moment op een plek naar keuze het online college kunt bekijken.

U kunt hier rechts onze brochure downloaden met het volledige aanbod aanbod aan online colleges voor Toezichthouders en Commissarissen.

De volgende colleges zijn momenteel online beschikbaar:

De VTOI-NVTK Academie blijft zich vernieuwen in het aanbod van online colleges. We houden u op de hoogte van nieuwe thema’s, via onze website, de nieuwsbrief en de social media van de VTOI-NVTK en de Academie.

Vanaf 1 september 2022 werken wij met een nieuwe omgeving. Heeft u voor 1 september een online college aangeschaft, dan kunt u deze hier nog terugvinden op onze oude omgeving.

Naar onze online colleges portaal