VTOI-NVTK Academie

De ‘soft skills’ van de toezichthouder

Goed toezicht gaat over meer dan kennis hebben van het werkveld van de organisatie en inzicht hebben in de governance vraagstukken en verhoudingen. Net zo belangrijk zijn de zogenaamde soft signals, controls en skilss. Bent u zich bewust van uw morele kompas en uw reflectievermogen? Weet u hoe u op anderen overkomt en bent u in staat de juiste interventie te plegen op het juiste moment? En hoe geconditioneerd zijn we als het gaat om reageren op anderen(en)?

In de ééndaagse opleiding ‘Sturen en toezicht op cultuur en gedrag’ die plaats vindt op 17 november aanstaande, gaat het over uw eigen gedrag, het gedrag van anderen, de context en de dynamiek tussen al deze elementen. Tijdens deze dag krijgt u dus, naast theoretische handvatten, meer inzicht uw eigen optreden in lastige situaties. Samen met docent Hannah Bovenkerk en mededeelnemers uit verschillende branches, bespreekt u cases en zelf ingebrachte dilemma’s. U krijgt inzicht in de theoretische kennis van een professioneel kritische houding en met elkaar kijkt u naar het acteren in lastige situaties.

Wilt u meer weten over deze praktische en actieve opleiding? Lees hier de volledige informatie en schrijf u nog snel in.