VTOI-NVTK Academie

Docent:

Drs. Dick Webbink heeft meer dan 20 jaar ervaring met werving en selectie. Als partner van MaakRuimte! is Dick gericht op governance in de volle breedte: van strategisch advies omtrent de inrichting van de besturing tot werving, selectie en ontwikkeling van bestuurders en toezichthouders in het publieke domein. Daarnaast verzorgt en begeleidt hij trainingen en evaluaties van toezichthouders. Maatschappelijk actief en zelf ook toezichthouder.

2 opleidingen gevonden

Oriëntatiesessies aankomende toezichthouder in onderwijs en kinderopvang

  • 2 dagen

Het toezichthouderschap kan vanuit meerdere opzichten een aantrekkelijke rol zijn om te vervullen. Mensen met verschillende achtergronden overwegen om toezichthouder te worden. Deze sessies zijn bedoeld als oriëntatie of het toezichthouderschap op een onderwijs- of opvangorganisatie bij je past. De VTOI-NVTK Academie biedt een gedegen tweedaags interactief programma, waarin het vak van toezichthouden centraal staat Lees verder »

Oriëntatiesessies aankomende toezichthouder voor meer diversiteit binnen raden van toezicht in zorg & welzijn, onderwijs en kinderopvang

  • 3 dagen

Deze leergang wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg en Welzijn) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit zowel de VTOI-NVTK als de NVTZ kunnen zich hiervoor aanmelden. Het is meer en meer van belang dat raden van toezicht qua samenstelling van haar leden ook de samenleving representeren. Ook om goed in te Lees verder »