VTOI-NVTK Academie

Docent: Drs. Mat Botman

Drs. Mat Botman is management consultant, toezichthouder en docent. Hij richt zich op begeleiding van bestuurders en Raden van Toezicht. Daarnaast is hij lid van vier Raden van Toezicht. Tevens is hij docent bij de Postmaster controllersopleiding aan de VU en externe begeleider van evaluaties van Raden van Toezicht. Na zijn studie economie heeft Mat gewerkt op het Ministerie van Financiën en bij the Boston Consulting Group.

2 opleidingen gevonden

Leergang voor de voorzitter

  • 3 dagen

Deze opleiding wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTW Academie (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit de drie maatschappelijke sectoren kunnen zich hiervoor aanmelden. De voorzitter is cruciaal voor het functioneren van de raad van toezicht. Hij/zij heeft een speciale verantwoordelijkheid voor het Lees verder »

Samenspel tussen toezichthouders en bestuurder

  • 1 dag

Deze opleiding wordt in samenwerking met de NVTZ Academie (Vereniging van Toezichthouders in Zorg & Welzijn) en de VTW Academie (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties) georganiseerd. Geïnteresseerden vanuit de drie maatschappelijke sectoren kunnen zich hiervoor aanmelden. Een goede samenwerking tussen toezichthouders en bestuurder is essentieel voor het goed functioneren van de governance. Het samenspel kent Lees verder »