VTOI-NVTK Academie

NIEUW: online masterclasses

Online masterclass rondom de waarde van diversiteit en inclusiviteit voor een beter toezicht

NIEUW in het aanbod van de VTOI-NVTK Academie zijn de online masterclasses. Compacte, thematische masterclasses die u kunt volgen waar en wanneer het u uit komt. In maximaal 1,5 uur nemen ervaren docenten, die ook verbonden zijn aan de Academie, u mee in ‘hun expertisethema.

De eerste masterclass is inmiddels beschikbaar en gaat over de waarde van diversiteit en inclusiviteit voor een beter toezicht. Diversiteit is op dit moment een hot topic. Hoewel niemand de meerwaarde van diversiteit en inclusiviteit voor een beter toezicht ontkent, zie je die diversiteit en inclusiviteit niet vaak terug binnen organisaties. In deze online masterclass, gegeven door mr. dr. Abdelilah El Barzahoui, zal uw inzicht worden verdiept hoe het komt dat diversiteit en inclusiviteit nog niet vanzelfsprekend is, maar dat organisaties enorme sprongen kunnen maken als ze de stap weten te maken naar meer diversiteit en inclusiviteit.

Op de website is de sessie rondom diversiteit en inclusiviteit eenvoudig aan te schaffen. De komende weken zullen bovendien meer online masterclasses aan deze website worden toegevoegd. Zo volgen thema’s als ‘Toezicht op onderwijskwaliteit’, ‘Waardegedreven Toezichthouden’ en ‘Dynamische oordeelsvorming’. Uiteraard berichten we u hierover.

Bekijk hier alle online masterclasses van de VTOI-NVTK Academie.