VTOI-NVTK Academie

NIEUW: Opleiding ‘Sturen en toezicht op cultuur en gedrag’

Zo op de valreep van dit jaar is er een nieuw opleiding toegevoegd aan het aanbod van de VTOI-NVTK Academie. In de praktische masterclass ‘Sturen en toezicht op cultuur en gedrag’ staan de zogenaamde soft skills centraal. Deze zijn, naast professie, een belangrijk element in het vak van toezichthouden. De opleiding gaat over uw eigen gedrag, het gedrag van anderen, de context en de dynamiek tussen al deze elementen.

Samen met docent Hannah Bovenkerk, ervaren bestuurder, manager en toezichthouder, en mededeelnemers uit verschillende branches, bespreekt u cases en zelf ingebrachte dilemma’s. U krijgt inzicht in de theoretische kennis van een professioneel kritische houding en met elkaar kijkt u naar het acteren in lastige situaties.

Tijdens deze dag krijgt u dus, naast theoretische handvatten, meer inzicht uw eigen optreden in lastige situaties. Bent u zich bewust van uw morele kompas en uw reflectievermogen? Weet u hoe u op anderen overkomt en bent u in staat de juiste interventie te plegen op het juiste moment? En welk Governance instrumentarium heeft u eigenlijk tot uw beschikking tijdens uw rol als toezichthouder?

Meer weten over deze nieuwe, praktische en actieve masterclass? Kijk dan naar de volledige informatie op de pagina van deze opleiding. Daar kunt u zich ook inschrijven. De eerste editie van 2021 vindt plaats op 2 maart.

Avicenna Academie voor Leiderschap  |  Regiepartner VTOI-NVTK Academie
Postbus 292  |  7400 AG Deventer  | Telefoon 0570 – 76 00 06  |  opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl
Vestiging Deventer: Stromarkt 8 7411 PJ Deventer  |  Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19 3811 HE Amersfoort

 

Certificeringen

© 2021 VTOI-NVTK / Avicienna | Siteontwerp: VIA Design | Technische realisatie: Sieronline