VTOI-NVTK Academie

Professionaliseringaanbod 2021 bekend!

Professionaliseringsaanbod 2021 is bekend!
Het professionaliseringsaanbod voor 2021 van de VTOI-NVTK Academie is beschikbaar! Op deze website staan bij elke specifieke opleiding vermeld wanneer u ze kunt volgen in het nieuwe jaar, het jaaroverzicht laat het aanbod per maand zien.

Nieuw in 2021 zijn online masterclasses, die u kunt volgen waar en wanneer het u uit komt. Thema’s daarin zijn onder meer ‘Toezien op huisvesting’, ‘Informatievoorziening’, ‘Boardroom Dynamics’ en ‘Onderwijskwaliteit’, en gedurende het jaar zullen daar nieuwe masterclasses bij komen. Binnenkort meer informatie hierover!

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin steeds in het moment geschakeld werd om live bijeenkomsten mogelijk te maken en te houden (uiteraard geheel volgens de regels en richtlijnen van het RIVM en kabinet) én online alternatieven te bieden waar en wanneer gewenst. Inmiddels is duidelijk dat deze situatie langere tijd zal gaan duren en dat we er ook in 2021 mee te maken hebben. Dat vraagt veel van ons allemaal, en maakt dat opleidingen aan veranderingen onderhevig zijn. En juist nu zien we dat de basisbehoefte aan professionalisering onder toezichthouders belangrijker is dan ooit. Wat betekent deze periode voor uw organisatie? Voor het contact tussen College en Bestuur en hoe gaat u om met stakeholders? Welke scenario’s liggen er voor de komende periode en hoe welke kansen biedt een uitdagende tijd als deze?

Bekijk de nieuwe opleidingsbrochure hier online. 

Binnenkort ontvangt u vanuit de VTOI-NVTK een aparte mailing rondom het nieuwe programma.

Avicenna Academie voor Leiderschap  |  Regiepartner VTOI-NVTK Academie
Postbus 292  |  7400 AG Deventer  | Telefoon 0570 – 76 00 06  |  opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl
Vestiging Deventer: Stromarkt 8 7411 PJ Deventer  |  Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19 3811 HE Amersfoort

 

Certificeringen

© 2021 VTOI-NVTK / Avicienna | Siteontwerp: VIA Design | Technische realisatie: Sieronline