VTOI-NVTK Academie

Corona virus – beleid VTOI-NVTK Academie

*UPDATE  17-01-2022*
Dit bericht wordt voortdurend aangepast naar aanleiding van richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de GGD.

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben invloed op ons allemaal. Die invloed is voor iedereen weer anders. Naar aanleiding van de afgelopen persconferenties zijn er veel vragen rondom de doorgang van onze opleidingen in  januari en februari 2022. We begrijpen uw vragen en informeren u graag over de gevolgen voor onze opleidingen.

De opleidingen gaan zoveel mogelijk online door
In de laatste persconferentie van 14 januari jl. zijn de maatregelen, die genomen worden rondom inperking van het COVID-19 virus, licht versoepeld. Echter, vanwege het nog hoge aantal besmettingen en het urgente verzoek om thuis te werken en daarmee verplaatsingen te beperken, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en is in aanvullend overleg met de VTOI-NVTK anders besloten. Daarom bieden wij, in overleg met de VTOI-NVTK, de opleidingen die online goed uitvoerbaar zijn in ieder geval tot 14 februari aanstaande aan via Zoom. In een enkel geval is het niet mogelijk de opleiding online aan te bieden, bijvoorbeeld bij een simulatie. Hierover zullen wij onze deelnemers persoonlijk berichten en samen kijken naar een passende oplossing. Voor de opleidingen die online door gaan, ontvangen deelnemers de inloggegevens voor bijwonen van de opleidingsdag via Zoom.

Hoe ziet de online opleidingsdag eruit?
Wij vinden het belangrijk dat er tijdens een opleidingsdag voldoende ruimte is voor theorie, maar ook voor onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring. Een online bijeenkomst vraagt zowel van u als deelnemer, maar ook van onze docenten en onszelf als organisatie een andere voorbereiding en uitvoering tijdens de opleidingsdag. Samen met onze docenten zijn wij afgelopen tijd hard bezig geweest om onze opleidingen geschikt te maken voor online, onder meer door (de opzet van) programma aan te passen, te zorgen voor voldoende pauzes en interacties en afwisseling in de werkvormen. Daarnaast heeft elke opleiding een technische host, die de gehele dag op de achtergrond aanwezig is. Voor u als deelnemer hebben we een privacy protocol, en een handleiding voor het werken in Zoom beschikbaar. U kunt dus met een gerust hart uw online sessie volgen!

Voor iedereen zijn het bijzonder uitdagende tijden. “Alsof je een marathon hebt gelopen en toch nog tien kilometer extra moet”. Dat geldt ook voor ons. We doen ons uiterste best u goed te informeren en mogelijke vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dat doen we zoveel mogelijk via onze websites en via de mail. We vragen uw begrip als een antwoord iets langer op zich laat wachten dan u van ons gewend bent. U kunt er vanuit gaan dat wij alle opleidingen de komende periode verantwoord en kwalitatief en inhoudelijk aantrekkelijk organiseren, en zien uit naar uw (online) komst.

Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij wensen u een inspirerende opleidingsdag toe!

Bekijk hier ons eigen corona protocol.

Avicenna Academie voor Leiderschap  |  Regiepartner VTOI-NVTK Academie
Postbus 292  |  7400 AG Deventer  | Telefoon 0570 – 76 00 06  |  opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl
Vestiging Deventer: Zutphenseweg 55 7418 AH Deventer  |  Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19 3811 HE Amersfoort

 

Certificeringen

© 2022 VTOI-NVTK / Avicienna | Siteontwerp: VIA Design | Technische realisatie: Sieronline