VTOI-NVTK Academie

Docent: Jos Gerards

Jos Gerards ondersteunt als onderwijskundige al meer dan 30 jaar besturen, directies en teams in het primair- en voortgezet onderwijs bij structuurvernieuwing en cultuurverandering. Hij heeft ook geadviseerd in het bedrijfsleven. Jos is eigenaar van Evident Holding en breed inzetbaar als adviseur en interim bestuurder. Hij is gespecialiseerd in passend en inclusiever onderwijs, jeugdzorg en governance. Hij begeleidt onder andere Raden van Toezicht bij hun zelfevaluaties.

2 opleidingen gevonden

Essentials Goed Toezicht

  • 1 dag

In het voorjaar van 2024 organiseert de VTOI-NVTK Academie zes regionale bijeenkomsten ‘Essentials Goed Toezicht’. Deze laagdrempelige bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld om zowel aankomende, beginnende als ervaren toezichthouders meer inzicht te geven in de rol van de Raad van Toezicht in het onderwijs en de kinderopvang. Tijdens de eendaagse bijeenkomst staan een viertal thematische compacte Lees verder »

Leergang de startende toezichthouder in onderwijs en kinderopvang

  • 3 dagen

De leergang De startende toezichthouder in onderwijs en kinderopvang is speciaal ontwikkeld om u als toezichthouder op weg te helpen. De leergang geeft inzicht in de uitgangpunten en de ontwikkeling van governance, de werkwijzen voor toezicht en bestuur en de valkuilen en uitdagingen die daarbij horen. Het toezichthouderschap is een discipline met vele dimensies. In Lees verder »