VTOI-NVTK Academie

Ervaringsplekken gezocht voor toekomstige toezichthouders

Wilt u binnen uw raad van toezicht nieuwe perspectieven verwelkomen en bijdragen aan een hoogwaardige diversiteit? Dan vragen we u om een meeloopperiode binnen uw raad beschikbaar te stellen voor een deelnemer aan de “Oriëntatiesessies voor de aankomende toezichthouder voor meer diversiteit”. In oktober 2024 gaat een nieuwe deelnemersgroep van start met dit uitdagende programma van de VTOI-NVTK Academie.

Voor de deelnemers aan dit programma zoeken we ervaringsplaatsen van minimaal zes maanden (indien gewenst verlengbaar). We richten ons hierbij specifiek op jonge professionals tot 40 jaar en/of mensen met een diverse culturele achtergrond die zich aan het oriënteren zijn op een functie als toezichthouder binnen het onderwijs en de kinderopvang. Vóór de start van de stage vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de kandidaat. Vervolgens verbinden we u vanaf medio oktober 2024 voor minimaal zes maanden met elkaar. De deelnemer zal actief deelnemen aan raad van toezicht vergaderingen en een verdiepende opdracht uitvoeren gedurende de meeloopperiode.

Heeft uw raad van toezicht een ervaringspek beschikbaar of wilt u meer informatie over het aanbieden van een plek? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail te sturen naar opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl of bellen met 0570-760006.