VTOI-NVTK Academie

Gevraagd: ervaringsplekken in de Raad van Toezicht vanaf medio oktober 2022

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan een frisse blik, aan een nieuw perspectief? En wilt u tegelijkertijd bijdragen aan een hoogwaardige diversiteit in uw Raad van Toezicht? Dan vragen we u om een meeloopperiode binnen uw raad beschikbaar te stellen voor een deelnemer aan de “Oriëntatiesessies voor de aankomende toezichthouder voor meer diversiteit” van de VTOI-NVTK Academie. In oktober 2022 gaat een nieuwe deelnemersgroep van start met dit uitdagende programma.

Voor de trainees die deelnemen aan dit programma zijn we opzoek naar ervaringsplekken van minimaal een halfjaar (in onderlinge afstemming te verlengen). Het gaat hierbij om young professionals tot 40 jaar en/of personen met een multiculturele achtergrond. Uiteraard vindt er eerst een kennismakingsgesprek met de deelnemer plaats. We verbinden jullie vervolgens vanaf medio oktober 2022 met elkaar voor een periode van minimaal zes maanden. De deelnemer gaat meerdere RvT-vergaderingen bijwonen en ontvangt een verdiepingsopdracht gedurende de meeloopperiode.

Heeft u een ervaringsplek beschikbaar binnen uw Raad van Toezicht of wilt u meer informatie over het aanbieden van een ervaringsplek? Dan horen we dat graag. U kunt een e-mail sturen naar opleidingen@vtoi-nvtk-academie.nl of ons bereiken via het telefoonnummer 0570-760006.