VTOI-NVTK Academie

De nieuwe leaflet met het opleidingsaanbod van de VTOI-NVTK Academie voor 2024 is beschikbaar!

Een programma vol ontwikkelmogelijkheden om ook dit jaar weer te groeien in uw rol als toezichthouder. Want toezichthouden is mensenwerk en een vak, dat voortdurend een bepaalde mentaliteit, sensitiviteit en actuele kennis vergt.

Om u te helpen een opleiding te kiezen die het beste aansluit bij uw ontwikkelbehoefte, presenteren we u graag in een overzichtelijk en compact schema ons volledige aanbod. We maken in de leaflet onderscheid tussen:

  • Basis opleidingen: deze opleidingen zijn bedoeld voor toezichthouders die in hun eerste toezichtsperiode zitten en een basis zoeken om hun rol vorm in te vullen.
  • Advanced opleidingen: deze opleidingen zijn bedoeld voor toezichthouders die in hun tweede toezichtsperiode (of verder) zitten en hun toezichthoudende rol op een diepere laag willen vormgeven.
  • Themagerichte opleidingen: deze opleidingen zijn bedoeld voor toezichthouders die verdieping zoeken op een specifiek thema.

Uiteraard geldt dit onderscheid als een advies en zijn alle opleidingen zowel voor beginnende als ervaren toezichthouders te volgen.

Bekijk hier onze nieuwe leaflet. Klik in deze interactieve leaflet op de opleiding van uw keuze voor een directe link naar de opleidingspagina.